avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare

Buna seara
Am urmatoarea situatie
In 2014 am fost concediata .Am dat firma in judecata si am castigat la fond. Firma a declarat apel si urmeaza sa se judece apelul. Intre timp am reusit sa ma angajez.
Am cerut in instanta sa primesc salariile restante
Intrebarea este: Pana la ce data este obligata firma in caz ca pierde si apelul sa imi dea salariile?Pana la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii, sau pana la data cand figurez ca angajata,?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 23 Octombrie 2015
Salariile şi celelalte drepturi incidente trebuie sa fie achitate pentru perioada cuprinsa intre data concedierii si data reintegrarii.

Tribunalul ce solutie a dat in acest sens?

M-am angajat la o firma care nu are nici o legatura cu firma de unde am fost concediata. Dar conf. art 35 din codul muncii nu pot avea 2 ctr individuale de munca?
Orice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Codul muncii nu face distinctia intre diferitele tipuri de contracte de munca care pot fi incheiate de o singura persoana si nici nu limiteaza numarul contractelor de munca incheiate de o singura persoana, astfel incat acestea pot fi, dupa caz, cu norma intreaga sau cu timp partial, pe perioada nedeterminata sau pe perioada determina, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator.

In speta, puteti avea doua c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua locuri de munca SomleaF SomleaF Poti sa ai doua locuri de munca in acelasi timp? Sa ma angajez la o firma cu inceperea serviciului din data de 01.04.2019 si in aceeasi perioada sa fin in ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca specialist ssm MARIUS MEG MARIUS MEG Cate contracte de munca pot avea la diferite firme,de cate ore trebuie sa fie contractul,si la cate firme pot fi angajat ca specialist ssm (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada nedeterminata DanielaIONESCU DanielaIONESCU Poate o persoana sa detina concomitent doua contracte de munca pe perioada nedeterminata la doua firme diferite? (vezi toată discuția)