avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare OSIM - tabel excel. ca ce??
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare OSIM - tabel excel. ca ce??

Un tabel in excel care completat da anumite date de business, ca ce poate fi inregistrat la osim?
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 15:14, 21 Octombrie 2015
Dar nu se poate inregistra sub forma drepturilor de autor?
KNOW HOW se inregistreaza undeva?
Multumesc
daca stiti ca este asa complex si de mare ajutor acel program(fie el si in EXCEL, program facut si dezvoltat de Microsoft) , de ce nu-l vindeti ? castigati si ceva bani , si nu mai aveti grija ca-l fura cineva ...
Nu acesta este scopul, ci sa-l folosim noi in siguranta, fara a avea grija ca este "furat". Deci? Care este cea mai buna varianta?
Sub forma drepturilor de autor se protejeaza, in domeniul informatic, codurile-sursa ale programelor. TOTUSI, va atrag atentia ca protectia sub aceasta forma este destul de "slaba", intrucat plagiatul se poate demonstra/incrimina doar prin copierea IDENTICA a secventelor de cod. Ori, efectele scontate (avantajele) pot fi obtinute si printr-un cod-sursa (mai mult sau mai putin) MODIFICAT. Deci, ma tem ca nu veti beneficia de o protectie efectiva, prin drepturile de autor...
Ok, multumesc pentru informatii. Inteleg deci ca nu am prea multe variante, din pacate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisier calcul / grafic microsoft office excel ContSters94675 ContSters94675 sint angajator conceperea unui fisier calcul / grafic Microsoft Office Excel pentru evidenta este proprietate intelectuala, know how? - un angajat a ... (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Creare aplicatie nawscape nawscape Buna ziua, Am creat si eu o aplicatie pentru internet. As dori sa stiu cum se procedeaza pentru protejarea acesteia ( mai mult a ideii aplicatiei ) nu a ... (vezi toată discuția)