ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Ea a cerut poliției sa nu mai vina nimeni la noi, indiferent ca sunt sărbători, zile onomastice sau alte evenimente.
 ContSters371153 
	    	Utilizator

ContSters371153 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 biasimeon	                   

Buna ziua, 
Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez.
Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
	                    biasimeon	                   

Buna ziua, 
Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez.
Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)

Lucian_Stroe	                   

Vecinii de deasupra detin un caine \"de apartament\" pe care nu-s in stare sa-l controleze, astfel ca acesta latra intr-un mod insuportabil, la absolut orice ... (vezi toată discuția)
	                    Lucian_Stroe	                   

Vecinii de deasupra detin un caine \"de apartament\" pe care nu-s in stare sa-l controleze, astfel ca acesta latra intr-un mod insuportabil, la absolut orice ... (vezi toată discuția)

radu_laudatu	                   

Buna seara!
Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)
	                    radu_laudatu	                   

Buna seara!
Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)