avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... arhiva unei societati declarata in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

arhiva unei societati declarata in faliment

As dori sa pun o intrebare : cum sau unde pot afla , unde s-a predat arhiva unei societati , mai precis Navlomar SA al carui numar de dosa este r 898/3/2003 , arhiva fiind predata in 2009 , societatea fiind deja declarata in faliment.
Firma care s-a ocupta de insolventa nu a vrut sa spuna unde a depus arhiva , pentru a se verifica salarizarea unui fost angajat , necesar la actele de pensie. Multumesc.
Cu stima, Gabriela Cosac
Cel mai recent răspuns: Gabriela Cosac , utilizator 18:24, 22 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca nicoleta.23 nicoleta.23 Buna ziua! Cum poate fi recuperat un carnet de munca daca firma a dat faliment si nu mai poate fi contactata. Mentionez ca de la ITM mi-au spus ca nu au ... (vezi toată discuția)
Cum se mai pot obține documente din dosarul personal și extrasul din revisal dacă firma a fost radiată? cyan cyan Ce se intampla cu documentele de personal ale unei firme dupa ce este radiata de la Registrul comertului? De la cine se mai pot obtine documente din dosarul ... (vezi toată discuția)