avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa

Daca am facut o procedura care s-a incheiat cu un acord cadru acum 4 ani iar subsecventul ultim s-a incheiat in septembrie as putea face o directa pana la sfarsitul anului pana demarez alt acord cadru care sa se incheie de la 1.01.2016?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:41, 23 Octombrie 2015
Daca s-a epuizat toata cantitatea prevazuta in acordul -cadru, da.

Sfatul meu este, daca valoarea contractelor subsecvente de anul asta cumulata cu cea a achizitiei directe intra sub incidenta art.23 din OUG 34, sa incercati totusi o procedura de achizitie in locul cumpararii directe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de furnizare multianual kannam kannam Cum sa procedez ? Avand in vedere principiul anualitatii a legii finantelor publice, Se poate incheia un contract de furnizare cartuse tonere pe un an ... (vezi toată discuția)
Acord cadru derulat prin comenzi Raluca_G Raluca_G Buna ziua, A derulat cineva un Acord cadru (cu un singur operator economic) prin comenzi (fara contracte subsecvente)? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Act aditional seby_red_dogg seby_red_dogg Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)