avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... OG 42/2015 dreptul absolventilor de a beneficia de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

OG 42/2015 dreptul absolventilor de a beneficia de acte de studii

Buna ziua,
Am finalizat studiile in 2009, la Spiru Haret, Facultatea de matemetica informatica, ID Buzau, specializarea Informatica; Am sustinut si reusit examenul de licenta iunie 2009, urmand ca la scurt timp sa fie eliberate diplomele de licenta.
In cel mult 30 de zile, eliberarea diplomelor a fost anulata de catre Ministerul educatiei printr-o anumita lege
Pentru a obtine diploma (fiind angajat in sistemul bugetar) am depus o actiune in instanta in data de 03.09.2013. In instanta de fond cererea a fost respinsa. S-a facut recurs, dar, din pacate si acesta a fost respins in data de 15.10.2015.
Cum pot face sa imi obtin aceasta diploma de licenta avnd in vedere ca de la 1 oct 2015 a intrat in vigoare ordonanta 42/2015? Se mai poate obtine diploma avand in vedere ca hotararea este definitiva - "Respinge recursul formulat de ceilalţi recurenţi-reclamanţi, ca nefondat. Definitivă. " - ?
Am sunat la departamentul de eliberare diplome de la Spiru Haret si mi-au spus ca la dansii nu se aplica acesta OG si fac eliberarea diplomelor numai pe baza de hotarare judecatoreasca.
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2015
09kis, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 23 Octombrie 2015
Puteti depune o sesizare la Ministerul Educatiei si vedeti ce va raspund.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 42/2015 dreptul absolventilor de a beneficia de acte de studii recunoscute la finalizarea unor studii neautorizate .... iuliabxl iuliabxl Buna ziua, Citind prezenta ordonanta de urgenta am nevoie de cateva lamuriri avand in vedere urmatoarele aspecte: - am finalizat studiile in 2009, la ... (vezi toată discuția)
Diplome absolventi univ. spiru haret , 2009 lylymoldo lylymoldo Absolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, daca ne poate raspunde cineva : din moment ce peste 80 de persoane (absolventi iulie 2009), au ... (vezi toată discuția)
Ce probe trebuie sa prezentam in recurs? popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel Am urmat cursurile Universitatii Spiru Haret-Facultatea de Drept si Administratie Publica,specializarea Drept,forma de invatamant ID iar in sesiunea iulie ... (vezi toată discuția)