avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Control SANEPID in gradinitele private
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Control SANEPID in gradinitele private

Buna ziua. Baietelul meu este inscris la o gradinita privata din Bucuresti. Am observat in nenumarate randuri ca doamnele bucatarese nu folosesc bonete, si hainele si papuci din bucatarie merg afara la tigare, ulterior intra si se reapuca de bucatarit. Intrebarea mea este urmatoarea. Este normal ce fac ele? Totusi vorbim de o gradinita si de niste reguli clare de igiena. Ma poate indruma cineva catre o institutie unde pot face o sesizare? Si daca o pot face sub anonimat va rog sa imi spuneti. Eu ma pot duce sa le spun, dar nu vreau sa se rasfranga asupra copilului ulterior. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 23 Octombrie 2015
Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecut datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi vor fi clasate potrivit prevederilor OG nr.27/2002.

Puteti sesiza Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare mandeailie mandeailie buna dimineata...pot face o sesizare la itm anonima sau cu un nume fictiv ..pentru a-mi proteja jobul?...va multumesc (vezi toată discuția)
O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima buna ziua! cum pot depune o sesizare anonima ... vitalsmart vitalsmart Sesizare anonima Buna ziua! Cum pot depune o sesizare anonima care sa nu fie clasata. Petitiile anonime sunt clasate in baza unei legi, lege care permite ... (vezi toată discuția)