avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Incalc vreo lege daca distribui videoclipuri de pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Incalc vreo lege daca distribui videoclipuri de pe Youtube?

Am si eu o problema ! Am siteul www.tvmanele.net , folosesc pe site tv sa ii zic asa embed de pe siteul livestream.com, acest site este ca un studio tv online! Poti sa adaugi melodii de pe youtube.com si poti sa pui text pe ecran si logo!
Am fost contactat de o casa de productie pentru ca difuzez muzica lor!
As vrea sa stiu daca ma pot actiona in instanta, atata timp cat eu preiau videoclipurile de pe youtube.com, iar daca ele se sterg se sterg si de la mine din playlist, iar vizitatorii pot doar viziona si nu pot downloada sau altceva! Deci nu incurajez pirateria, dincontra el fac reclama la albume zic eu!
Deci pot sa fiu actionat? sau pot sa stau linistit!
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 09:42, 20 Iulie 2009
Puteti face orice doriti, insa fara incalca legea dreptului de autor. Este bine sa cititi termenii si conditiile in care puteti folosi site-ul you-tube, si vedeti care este sanctiunea in cazu l i n care v-ati declarat de acor cu acestia si totusi ii incalcati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Legalitatea vizionarilor de filme online alex25121985 alex25121985 Am o simpla intrebare: exista site-uri (ex. megavideo), care ofera posibilitatea non-membrilor (celor care nu sunt inregistrati) sa vizioneze filme seriale ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor youtube mastera mastera Buna ziua, Am urmatoarea problema... In urma cu o luna de zile mi-am deschis un canal pe youtube. In urma cu 2 saptamani acest canal mi-a fost inchis de ... (vezi toată discuția)