avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Examen diriginte santier
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Examen diriginte santier

Buna seara,

Ma poate ajuta cineva cu subiecte din anii anteriori pt examen diriginte santier domeniu 6 ? am vazut pe site ISC ca se da si un studiu de caz, despre ce este vorba? Mentionez ca este pentru prima data cand particip la examen.


Multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:08, 27 Octombrie 2015
Trebuie sa studiati cu atentie sa sa va insusiti legislatia mentionata in bibliografia afisata pentru examen. Toate subiectele sunt legate de prevederi legale.
Studiul de caz se refera la o situatie concreta care se poate produce, la un moment dat in santier, situatie in care trebuie sa intervina dirigintele de santier conform obligatiilor de serviciu pe care le are.
Pentru subiecte date va poate fi utila adresa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare atestat r.t.e. constructii drumuri si poduri mariana1961 mariana1961 Buna ziua, Va scriu, sa va cer ajutorul in numele sotului meu. Ing. constructor de drumuri si poduri ani multi,atestat professional in anul 2010 ca RTE ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)
Conditie vechime minima pentru specialisti cateldestept cateldestept Este vorba despre o licitatie in care autoritatea contractanta pentru achizitionarea serviciilor de dirigentie de santier a impus o conditie , in documentatia ... (vezi toată discuția)