avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

inluna martie 2014 uneva la Jijila (tulcea)sa intamplat un nefericit accident ,in urma caruia mi sa retinut permisul pana la solutionarea cauzei.Eu vina deloc am dreptul sa prelungesc dovada in fiecare luna,problema este ca al meu patron doreste sa ma trimita afara (grecia) iar eu conform legislatiei in vigoare nu am derptul sa conduc cu respectiva dovada decat pe teritoriul tari cum pot sa -mi recuperez permisul?
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 15:20, 27 Octombrie 2015
Din pacate pana la finalizarea dosarului penal nu va veti putea recupera permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident circulatie anca280 anca280 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea: anult trecut in luna aprilie am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victime ... (vezi toată discuția)
Contestare reținere permis vătămare corporala din culpa. Silviu Neagu Silviu Neagu Buna ziua, Pe data de 12.06 mi-a fost reținut permisul de conducere pentru vătămare corporala din culpa fara plângere depusa din partea ... (vezi toată discuția)
Reinnoire permis auto vasile_sz vasile_sz Bună ziua! Am următoarea problemă: În cursul anului trecut am avut un accident rutier,în urma căruia mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 60 ... (vezi toată discuția)