Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			 ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

doinaa1 
	    	Utilizator

doinaa1 
	    	Utilizator	    

doinaa1, utilizator
 doinaa1, utilizator 	
			~ final discuție ~
 alinamadalina1980	                   

Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai stiu unde sa ma adresez,am luat institutiile statului la rand si nimeni nu stie sa ma lamureasca.Am ... (vezi toată discuția)
	                    alinamadalina1980	                   

Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai stiu unde sa ma adresez,am luat institutiile statului la rand si nimeni nu stie sa ma lamureasca.Am ... (vezi toată discuția)

SzAlex	                   

Potrivit dispozitiilor OUG 158/2005, concediul de maternitate (126 zile) este format din:
- Concediu de sarcina (concediu prenatal) se poate acorda pe o ... (vezi toată discuția)
	                    SzAlex	                   

Potrivit dispozitiilor OUG 158/2005, concediul de maternitate (126 zile) este format din:
- Concediu de sarcina (concediu prenatal) se poate acorda pe o ... (vezi toată discuția)

cristian2312	                   

cati bani se retin din salariile compensatorii acordate in urma disponibilizarii (vezi toată discuția)
	                    cristian2312	                   

cati bani se retin din salariile compensatorii acordate in urma disponibilizarii (vezi toată discuția)