avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident in stare de ebrietate - Solutionare dosar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident in stare de ebrietate - Solutionare dosar intarziata

Am comis un accident rutier in stare avansata de ebrietate, peste limita legala, si mi-a fost ridicat permisul atunci la fata locului. Au trecut 2 ani si inca nu am primit niciun raspuns, dosarul nici nu a ajuns la parchet, e inca la politistul care cerceteaza cazul. Am doua intrebari:

1. As putea face ceva pentru a grabi lucrurile? Daca da, ce anume?

2. Pot obtine un nou permis de conducere intr-o alta tara? Fara a fi inca rezolvate treburile cu permisul din Romania.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie la volan alecspc alecspc Buna ziua, nu sunt un consumator de meserie, beau doar la ocazii si f putin, asadar intr-o seara cand am fost la rude la tara am consumat ceva bere si gin. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, permis retinut tu_tu tu_tu Ce legislatie exista pentru accidentele auto? In afara de codul rutier.....As vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul victimei..procedura.... Multumesc ... (vezi toată discuția)
Filmare bubu2013 bubu2013 Buna ziua as dorii si eu un raspuns la faptul ca acum 3 ani sora mea a murit intr-un accident rutier,prietenul ei aflat la volan era baut si a fost incadrat ... (vezi toată discuția)