avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Imposibilitate restituire creanta nascuta in procedura
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Imposibilitate restituire creanta nascuta in procedura

Ce se intampla cu sumele ramase in patrimoniul debitorului ca urmare a imposibilitatii restituirii acestora catre creditorul subordonat - asociat al debitoarei?
Creditarea a avut loc in procedura.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Insolventa. este legal? ca40783 ca40783 In cadrul procedurii de insolventa, la cererea creditorului de antrenare a raspunderii personale, prin sentinta tribunalul hotaraste :\"Admite actiunea; ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: am preluat firma ... CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am preluat firma sotului meu ( in urma decesului acestuia ), firma cu datorii la finante si banci. De 2 ani am ... (vezi toată discuția)
Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)