Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

nikolee	                   

lucrez de trei ani de zile cu contracte de munca dar prima firma la care am lucrat nu mi-a facut si carte de munca deoarece nu erau disponibile. cand m-am ... (vezi toată discuția)
	                    nikolee	                   

lucrez de trei ani de zile cu contracte de munca dar prima firma la care am lucrat nu mi-a facut si carte de munca deoarece nu erau disponibile. cand m-am ... (vezi toată discuția)

Hgraef001	                   

Sunt ceteatean american stabilit in SUA.Dorsc sa ma pensionez (Varsta 70 ani). Am pierdut cartea de munca si nu stiu ce sa fac si cum sa procedez. Am lucrat in ... (vezi toată discuția)
	                    Hgraef001	                   

Sunt ceteatean american stabilit in SUA.Dorsc sa ma pensionez (Varsta 70 ani). Am pierdut cartea de munca si nu stiu ce sa fac si cum sa procedez. Am lucrat in ... (vezi toată discuția)

loredana.m	                   

Buna seara, am urmatoarea problema: tatal meu este pensionat pe caz de boala, dar nu i s-a luat in considerare la calculul pensiei, 8 ani pe care i-a lucrat cu ... (vezi toată discuția)
	                    loredana.m	                   

Buna seara, am urmatoarea problema: tatal meu este pensionat pe caz de boala, dar nu i s-a luat in considerare la calculul pensiei, 8 ani pe care i-a lucrat cu ... (vezi toată discuția)