avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recuperare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recuperare pensie

Buna ziua!
daca un pensionar a decedat in luna septembrie 24 anul acesta,dreptul cuvenit pe luna septembrie nu trebuia sa-l primim noi familia?
mai ales ca pensia i se vira in cont,unde trebuie sa ne adresam pt a recupera banii,va rog?
nu am primit nici talonul pt luna septebrie.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2015
yrsache45, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:33, 30 Octombrie 2015
e logic,daca exista talon ,ar trebui sa existe si bani;eventual sa stim unde sa cautam greseala!
Aveti cardul ?
Stiti P.I.N.-ul la el ?

Din cele postate,se intelege ca,nu.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2015
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am primit decizia de pensionare pe data de 23 01 2025 ... DRAGOS 1972 DRAGOS 1972 buna ziua am primit decizia de pensionare pe data de 23 01 2025 ,dosarul fiind depus pe data de 29 09 2025 mentionez ca mi sa adus la cunostiinta de catre o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa primesc pensia pe card diacar diacar Buna ziua! Bunica are pensie militara de urmas (suntem din Cluj Napoca), momentan o primeste de la posta, cum se procedeaza pentru ca pensia sa fie primita pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă ajutați cu o problemă dacă se ... Aly123 Aly123 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu o problemă dacă se poate. Soțul meu a decedat în luna Noiembrie anul trecut, iar la începutu lui Decembrie el a ... (vezi toată discuția)