avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii asistent medical sef
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii asistent medical sef

buna ziua , care sunt conditiile, criteriile, cerintele, prin lege, pentru ocuparea functiei de asistent medical sef? este obligatoriu sa ai studii superioare?

Alte discuții în legătură

Angajare cu studii medii irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca ma pot angaja pe o functie cu studii medii, cu diploma de bacalaureat, daca eu am studii superioare - diploma de ... (vezi toată discuția)
Criterii asistent medical coordonator Anton Stefania Anton Stefania Bună ziua! Am urmatoarea situatie: Este vorba despre un spital de stat. In cadrul unui compartiment, asistentul medical coordonator a iesit la pensie, iar pe ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere studii ssd Brokeru22 Brokeru22 Potrivit Legii nr. 284/2010, Anexa nr. III, Cap. I, pct. 1, Alte functii de coducere, pct. 7 -”Sef serviciu” exista conditie necesara de studii ... (vezi toată discuția)