avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat fiscal

Buna seara!
Pentu vanzarea unui apartament este nevoie, printre altele si de certificat fiscal.
Certificatul fiscal se elibereaza numai pentru acel apartament, acolo unde este el inreggistrat?
Spun asta pentru ca apartamentul pe care doresc sa il vand este intr-un oras iar eu am domiciliul in alta localitate. Imi trebuie certificat fiscal si de la primaria unde am domiciliul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:04, 2 Noiembrie 2015
Certificatul fiscal se solicita si se elibereaza de catre autoritatea fiscala responsabila teritorial unde este inregistrat pe rol fiscal bunul imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna soțul meu are o cota de 12.50(1000mp) dintr-un teren de ... Criss inna Criss inna Buna Soțul meu are o cota de 12.50(1000mp) dintr-un teren de 8000 mp în București dintr-o mostenire .Mai sunt 5 mostenitori Pana anul acesta terenul a ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)