buna dimineata , am fost dat in judecata , in 2008 , pentru anulare partiala de titlu de proprietate, si eliberarea altui titlu ,cu alte vecinatati ,(eu sa nu apar pe noul titlu ca vecin cu reclamantul ),iar dupa 7 ani de judecata ( perioada in care reclamantul, a mai deschis un proces , in care am fost acuzat de fals si uz de fals ,pentru acest titlu , proces terminat cu NUP ) in jur de de 40 termene , la ultimul termen, reclamantul , a RENUNTAT, la actiune de anulare ,a TP.
Mentionez faptul ca pentru acest proces nu am avut avocat , ci reprezentandu ma singur.
Am termen final la sfarsitul lunii, si as vrea sa stiu cam cam ce am de facut.
- trebuie sa depun concluziile finale ?
- pot cere cheltuieli de judecata , daca nu am avut avocat ?
- pot cere daune pentru cei 7 ani de proces? s au trebuie sa deschid proces separat ?
buna dimineata , am fost dat in judecata , in 2008 , pentru anulare partiala de titlu de proprietate, si eliberarea altui titlu ,cu alte vecinatati ,(eu sa nu apar pe noul titlu ca vecin cu reclamantul ),iar dupa 7 ani de judecata ( perioada in care reclamantul, a mai deschis un proces , in care am fost acuzat de fals si uz de fals ,pentru acest titlu , proces terminat cu NUP ) in jur de de 40 termene , la ultimul termen, reclamantul , a RENUNTAT, la actiune de anulare ,a TP.
Mentionez faptul ca pentru acest proces nu am avut avocat , ci reprezentandu ma singur.
Am termen final la sfarsitul lunii, si as vrea sa stiu cam cam ce am de facut.
- trebuie sa depun concluziile finale ?
- pot cere cheltuieli de judecata , daca nu am avut avocat ?
- pot cere daune pentru cei 7 ani de proces? s au trebuie sa deschid proces separat ?
-exista limite de suma de bani care pot fi cerute la cheltuieli si daune?
- la cheltuielile de judecata trebuie depuse chitante ,cu cheltuielile ?
Puteti depune concluzii scrise,puteti cere cheltuieli judecata numai ptr.taxa judidiciara timbru, daca ati platit o astfel de taxa.Daune puteti cere printr-o actiune separata dar, veti timbra la valoarea pretentiilor,nu exista o limita ptr.daune sau cheltuieli de judecata dar, trebuie sa depuneti acte justificative.