avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita

Buna ziua,

la sfarsitul lunii august am depus o contestatie la o executare silita, in termenul stabilit de 15 zile. Nici pana acum nu s-a dat termen pentru judecarea ei.
Intre timp insa, mi s-a pus poprire pe salariu si executarea curge...
Exista un termen limita pentru judecarea acestei contestatii? Sau, din experienta dvs., cat credeti ca mai dureaza?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:31, 4 Noiembrie 2015
Dacă nu ați cerut separat și suspendarea provizorie, oricum execurtarea ar fi continuat și dacă dosarul apărea pe portal.
Căutati pe [ link extern ] .
Ideea este ca speta este prescrisa.
Am facut cerere pentru suspendarea executarii in regim de urgenta, insa trebuia sa timbrez vreo 6000 lei si am zis pas, pentru ca oricum ar trebui sa am castig de cauza.
Avand in vedere ca executarea curge, desi nu ar trebui, ma intereseaza cam cat ar mai dura pana primesc o solutie de la instanta?

Multumesc
Pentru asta, glumind, o să vă trimit să consultați o ghicitoare. Poate dura între 60 de zile și 3 ani. Depinde de Judecătorie și de părți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu lara24 lara24 Buna ziua! Am facut contestatie la executarea silita(si suspendarea executarii silite) cu poprire pe salariu. Certificatul de grefa il duc la firma care ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare Ioana_67 Ioana_67 Buna ziua! in luna decembire mi-a fost admisa contestatia le executare pentru un credit prescris. Suma de recuperat ar fi de aproximativ 9000 lei. Cererea de ... (vezi toată discuția)
Hotarare fond Notsure Notsure Buna ziua! Am o hotarare de fond, atacabila cu apel in termen de 10 zile. Prin aceaata hot s a admis anularea exec silite, anularea tuturor actelor de execuate ... (vezi toată discuția)