ausfahrt 
	    	Utilizator

ausfahrt 
	    	Utilizator	    

Andy_G 
	    	Utilizator

Andy_G 
	    	Utilizator	    

fyeratanye 
	    	Utilizator

fyeratanye 
	    	Utilizator	    

fyeratanye, utilizator
 fyeratanye, utilizator 	
			 elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Art.32
..........
(3) Niciun proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de la obligatia de a contribui la plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii la folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cu alta destinatie decat aceea de locuinta ori in alte situatii.
 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Zanaapelor	                   

Tevile care traverseaza apartamentele celor ce nu mai sunt racordati la incalzirea centrala, nu incalca dreptul de proprietate? Este constitutional sa impui, ... (vezi toată discuția)
	                    Zanaapelor	                   

Tevile care traverseaza apartamentele celor ce nu mai sunt racordati la incalzirea centrala, nu incalca dreptul de proprietate? Este constitutional sa impui, ... (vezi toată discuția)

YETY	                   

Partile comune ale instalatiei de termoficare
Intrebare 1
Sunt debransat de la sistemul de incalzire centralizat . In cazul cand incalzirea apartamentului ... (vezi toată discuția)
	                    YETY	                   

Partile comune ale instalatiei de termoficare
Intrebare 1
Sunt debransat de la sistemul de incalzire centralizat . In cazul cand incalzirea apartamentului ... (vezi toată discuția)

Bbn	                   

Buna ziua,
M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
	                    Bbn	                   

Buna ziua,
M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)