avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna as avea o intrebare,am optat pt concediu de crestere a copilului pt 1 an,a 12 luna ramane sotul ,eu cand tb sa ma intorc la serviciu pentru a beneficia pentru stimulent de insertie ,la 11 luni ,mai repede sau mai tarziu?
Cel mai recent răspuns: Cont Expert 4972 MBM , Contabil 10:38, 5 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Personal, eu am fost si am intrebat la protectia copilului exact cand sa vin cu dosarul pentru stimulent si mi s-a spus sa incep activitatea cu cateva zile inainte de implinirea celor 11 luni, si sa vin la ei cu dosarul (in ziua urmatoare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Valentina31B Valentina31B Buna ziua,as dori o lamurire in legatura cu inceperea activiatii si acordarea stumulentului de insertie.Mentionez ca sunt in concediu de ingrijire copil,am ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)