avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Privatizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Privatizare

Având în vedere ,situația dezastroasa ,atât administrativa,cat și financiară,a SERVICIULUI PUBLIC DE GOSPODĂRIRE COMUNALA, ( APA ȘI CANAL ) ,voi propune Consiliului Local ,la ședința de luni 09 noiembrie 2015,privatizarea acestui serviciu.
Menționez că am fost cu dl.director,P.M
în comuna Cornu,unde acest, serviciu este privatizat și merge foarte bine,ca sa procedeze la fel.
Dacă acest serviciu nu va fi privatizat,exista posibilitatea,ca din cauza datoriilor,sa fie bucata activitatea primăriei ,cat și oprirea distribuirii de apa ,de către Apele Romane.Va prezint expunerea de motive,și sper ca ,Consiliul Local ,sa fie de acord cu privatizarea acestui serviciu .... Este legal ce vrea sa faca? Ce solutii mai poat fii, decat cea cu privatizarea?? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2015
ioanalbu, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca otilia_tec otilia_tec Pentru serviciu de furnizare apa potabila , nou infiintat in cadrul primariei prin HCL, cu personalitate juridica,126 de angajati,sindicat afiliat la ... (vezi toată discuția)
Se poate sista furnizarea apei la bloc? david9797 david9797 rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc? sunt restante la bloc.. (vezi toată discuția)
Plata apa meteorică sau apa de ploaie baciu_fanica2000 baciu_fanica2000 Ce pot sa fac deoarece compania de distribuție a apei îmi facturează apa meteo. Menționez că nu locuiește nimeni la aceasta adresa deci nu am consum de ... (vezi toată discuția)