avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea sumelor din vanzari on line cu plata ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea sumelor din vanzari on line cu plata ramburs

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Avand prea multe haine, m am gandit sa le scot la vanzare. Mi am facut un proful de fb unde le expun, iar doritoarele isi lasa adresa sa le expediez. Coletele le trimit printr o firma de curierat rapid, cu plata ramburs. Firma de curierat imi vireaza suma corespunzatoare in contul meu bancar.
Intrebarea mea este: Sunt impozabile aceste sume primite?
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2015
stefana88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:27, 6 Noiembrie 2015
Fiind vorba de lucrurile personale, nu se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente de intocmit in cazul livrarii de bunuri prin curier lori_ultras lori_ultras Buna ziua , mi-am deschis de curand o micro cu activitatea - vanzare de haine pe internet - si as vrea sa stiu daca mai e nevoie sa adaug chitanta sau factura ... (vezi toată discuția)
O mica afacere cu haine s.h. care ar fi riscurile? ell3na ell3na In primul rand buna seara! Un prieten a facut un site pe care urmeaza sa postam spre vanzare haine S.H. El a cumparat domeniul si este si administrator al ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani (ramburs) de la firma de curierat QED QED In calitate de persoana juridica (PFA), am contract cu o firma de curierat prin care expediez colete cu ramburs. In luna decembrie au fost cateva expeditii ... (vezi toată discuția)