avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primaria poate incasa o taxa pentru ocuparea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primaria poate incasa o taxa pentru ocuparea unui teren aflat in litigiu?

Dreptul de proprietate asupra terenului a fost disputat intre primarie si o societate comerciala. Inainte de aparitia litigiului primaria a inchiriat terenul, dar dupa aceea nu l-a mai putut inchiria din cauza litigiului. Acum, ca litigiul s-a terminat si terenul a ramas la primarie cum se calculeaza chiria pentru perioada aflata in litigiu, din 2011 si pana acum?
Pe teren este amplasata o constructie cu caracter provizoriu, un chiosc.
In lista de taxe si impozite nu este nicio taxa pentru terenuri aflate in litigiu.
Primaria are dreptul sa calculeze si penalitati?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:40, 8 Noiembrie 2015
Termenul de prescripție este de 5 ani prin urmare primăria poate solicita achitarea taxelor locale pe 5 ani în urmă. chiar dacă terenul a fost în litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire emisa in anii '60, pentru un chiosc, pierduta AdrianaCameliaS AdrianaCameliaS In anii \'60 a fost amplasat un chiosc al ICSM-ului, cum era atunci, care a fost cumparat dupa \'89 de o persoana juridica de la fostul ICSM. In zilele noastre ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare neautentificat produce efecte juridice? AdrianaCameliaS AdrianaCameliaS Un contract de vanzare cumparare cu privire la un bun imobil (teren, cladire), neautentificat, produce efecte juridice? Dar unul cu privire la un bun mobil ... (vezi toată discuția)
Atribuire directa sau obligatoriu licitatie teren? gillu gillu Buna seara. O societate are in concesiune terenuri domeniul public, piete. Este legal ca societatea sa atribuie direct unui comerciant un teren de 10 mp de ... (vezi toată discuția)