avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident neanuntat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident neanuntat

buna ziua ! aseara am parcat in parcarea unei banci , la plecare am atins o masina , nu s-a intamplat nimic dar un sofer al altei masini a vazut intamplarea si a inceput sa strige la mine gesticuland , am intrat in panica si am plecat ! Aatazi m-am trezit cu poltia pe semne ca cel care a vazut accidentul a sunat la politie si sunt invitata la politie in prezenta avocatului pe care nu il am . Intrebarea mea este cum ma pot apara singura si ce se poate intampla daca eu nu am un avocat ! multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2015
milea32, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adi Lungu , utilizator 17:50, 21 Octombrie 2016
Nu conteaza cine a facut denuntul. Dvs. o sa fiti pieton cel putin 30 zile daca nu declarati accidentul in 24 ore
~ Conținut șters la cerere ~
Pai daca ati lovit pe cineva, stimate, si stiati ca asta s-a intamplat, normal era sa faceti altceva. Sa-i lasati un numar de telefon, nu sa va intrebati cum sa scapati fara pedeapsa.
Ca poate nu va denunta nimeni.
Sunteti in culpa. Dar il puteti reclama pe soferul care a strigat la dv. Auzi, tupeu! Sunteti blonda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara cu scandal StefanD. StefanD. Buna seara. Azi dimineata cand ma indreptam spre serviciu in jur orei 8:30-9:00 domnul din fata mea a virat dreapta si a pus frana de odata sa intre cica pe o ... (vezi toată discuția)
Cum ma apar impotriva declaratiilor false silibro silibro Anul trecut am gasit masina lovita in parcare. Numarul de inmatriculare al celui care m-a lovit a ramas infipt in ornamentul din spate al masinii mele. Cum era ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)