Ce poate sa insemne complet de divergenta asupra contestatiei impotriva deciziei de concediere?
In contestatie am scris ca deczia de concediere este lovita de nulitate absoluta atat pentru incalcarea art. 251 alin. (2) si (4) cat si pt. incalcarea art. 252 alin. (1) (termenul de 6 luni) si alin. (2) lit. (a), (b), (c) si (d) din codul muncii. Iar pe bune au fost incalcate asa pe faţă.
E posibil ca cei doi judecatori sa nu se fi inteles asupta motivelor de drept privind nulittea deicizie de concediere?
Mentionez ca nu s-au ridicat exceptii.
In cazul in care completul de judecata este alcatuit din doi judecatori, este posibil ca judecatorii din complet sa nu cada de acord asupra solutiei , astfel incat majoritatea nu poate fi realizata.In acest caz ,procesul se judeca in complet de divergenta,care se constituie prin includerea in completul initial si a presedintelui instantei sau a vicepresedintelui , a preedintelui de sectie ori a unui judecator desemnat de presedinte.[Art.398(3)NCPC].Nulitatea absoluta este o exceptie.
vroiam sa spun ca nici judecatorii si nici partea adversa nu au invocat alte exceptii.
exceptia nulitatii absolute am invocat-o eu.
E posibil ca cei doi judecatori sa nu se fi inteles asupta motivelor de drept privind nulittea deicizie de concediere?