avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lndecizie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lndecizie

Ce poate sa insemne complet de divergenta asupra contestatiei impotriva deciziei de concediere?
In contestatie am scris ca deczia de concediere este lovita de nulitate absoluta atat pentru incalcarea art. 251 alin. (2) si (4) cat si pt. incalcarea art. 252 alin. (1) (termenul de 6 luni) si alin. (2) lit. (a), (b), (c) si (d) din codul muncii. Iar pe bune au fost incalcate asa pe faţă.
E posibil ca cei doi judecatori sa nu se fi inteles asupta motivelor de drept privind nulittea deicizie de concediere?
Mentionez ca nu s-au ridicat exceptii.
Cel mai recent răspuns: ContSters352260 , utilizator 16:25, 7 Noiembrie 2015
In cazul in care completul de judecata este alcatuit din doi judecatori, este posibil ca judecatorii din complet sa nu cada de acord asupra solutiei , astfel incat majoritatea nu poate fi realizata.In acest caz ,procesul se judeca in complet de divergenta,care se constituie prin includerea in completul initial si a presedintelui instantei sau a vicepresedintelui , a preedintelui de sectie ori a unui judecator desemnat de presedinte.[Art.398(3)NCPC].Nulitatea absoluta este o exceptie.
vroiam sa spun ca nici judecatorii si nici partea adversa nu au invocat alte exceptii.
exceptia nulitatii absolute am invocat-o eu.
E posibil ca cei doi judecatori sa nu se fi inteles asupta motivelor de drept privind nulittea deicizie de concediere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atitudine in fata instantei roberto27 roberto27 Subiectul pe care vreau sa vi-l supun dezbaterii este, poate, putin iesit din comun. Cu toate acestea as dori sa aflu parerea D-voastra in legatura cu acest ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere goiaemil goiaemil BUNA CUM SE ALCATUIESTE O DECIZIE DE CONCEDIERE PE MOTIVE DE DISCIPLINA IN BAZA NOULUI COD AL MUNCII SI CE ARTICOLE TREBUIE SPECIFICATE IN ACEASTA DECIZIE. (vezi toată discuția)
Penalizare salariu albertostanescu albertostanescu Buna ziua.Lucrez la o firma de transport valori din Bucuresti.In luna Mai in urma unui control inopinant efectuat de catre securitatea firmei am fost gasit ... (vezi toată discuția)