buna seara...actualul meu sot a mai avut o relatie in trecut si are doi copii pe numele lui...fosta concubina l-a dat in judecata pentru abandon de familie....dupa primul proces el a trimis cerere la tribunal pt a solicita testul de paternitate dar nici un raspuns procesul a continuat....precizez ca nu suntem in romania si el refuza sa plateasca pensia alimentara pana nu se demonstreaza prin test ca intradevar copiii sunt ai lui...in cazul asta cum ar trebui sa procedeze sotul meu si ce ar trebui sa faca in cazul in care tribunalul nu ia in considerare cererea trimisa....astept un raspuns concret
judecatoria focsani ar trebui sa ia in calcul cererile mele chiar din primul proces?va rog sa ma lamuriti si pe mine.va multumesc
Subsemnatul ............................. ,nascut la data 18/08/1988 in oras ............... jud ........................str................
Tin sa precizez in calicate de inculpat in dosarul penal cu nr: 6140/231/2015,avand in vedere cererea mea chiar din primul proces sa se faca testul de paternitate,ceea ce nu sa luat in considerare.
Ma opun a plati reclamantei pensia de intretinere a minorilor pana nu se va dovedi prin testul ADN.
Cer asta in mod expres si direct,daca nu voi fi luat in calcul ma simt nevoit sa fac o cerere la MINISTERUL DE JUSTITIE pentru a-mi cere dreptul de cetatean roman ( nu imi permit sa platesc un avocat neavand un loc de munca ) mai mult de atat s-au luat decizii fara ca sa se depuna la dosar actele necesare cu locul meu de munca,privind marirea pensiei alimentare.
In calitate de cetatean roman cer sa mi se faca dreptate,daca nu sunt nevoit sa merg mai departe si sa fie tras la raspundere completul care a decis sa se mareasca pensia alimentara fara probe concrete si completul care cererile mele nu le ia in calcul.
Va multumesc anticipat
Deocamdata, copiii sunt ai lui deci pana la proba contrarie va plati pensie de intretinere de vrea de nu vrea. Cererea respectiva este egala cu zero, nu o va lua nimenmi in seama, nu asa se rezolva problema. Trebuie deschis procesul potrivit (ex. tagada paternitate) daca nu cumva este prescris dreptul, caz in care care chiar daca nu sunt copiii lui e in continuare bun de plata).
Mie personal toata bulibaseala asta a d-voastra imi pare un gen de razbunare si sicanare a mamei pt ca a cerut marirea pensiei de intretinere. Daca il mai incurajeaza si noua nevasta in aceasta directie vor ajunge sa faca delir in doi (barbatul si noua nevasta) si de la un punct atat o sa se convinga unul pe altul incat o sa creada si ei chiar daca nu exista motive, faptul ca bietii copii nu-s ai lui. Apropo, la sufletul lor v-ati gandit vreodata?
Inca un amanunt: daca tot n-ati vrut sa se stie numele d-voastra, trebuia sa stergeti si nr dosarului, asa se poate lesne afla, la o simpla cautare pe portal, cine-s actorii
Testul ADN costa destul de mult. daca nu are bani de avocat, face dovada si i se poate aproba unul gratuit. Trebuie doar sa se intereseze, momentan pare ca dv. o faceti pentru el. Nepasarea asta il poate duce in inchisoare.
Sa plateasca repejor datoria.