avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Extras de cont banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Extras de cont banca

Buna ziua.
Am solicitat unei banci sa-mi puna la dispozitie un desfasurator cu toate sumele platite de catre mine si sumele pe care le mai datorez. Raspunsul nu a foste cel solicitat, banca raspunzandu-mi ca am platit suma x si mai am de platit suma y. Studiind chitantele am costatat neconcordante si am revenit cu o solicitare. Mi s-a trimis extrasul de cont dar din acesta rezulta ca din aprilie a.c. nu mai figurez cu nicio plata desi eu am chitante. Banca refuza sistematic sa-mi dea explicatii si ma paseaza dintr-o parte in alta. Ce am de facut?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:22, 8 Noiembrie 2015
Puteti sa va adresati OPC sau BNR-Dir.Supraveghere Bancara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditie anulare contract de vanzare-cumparare imobil cu ipoteca RussianPapi RussianPapi Buna ziua. Doresc sa cumpar un imobil ce are urmatoarea clauza contractuala mentionata, imobil ce se afla in situatia in care nu s-a efectuat de catre actualul ... (vezi toată discuția)
Subiect: speta "frauda bancara+divulgare informatii confidentaile despre un client al bancii" Consultant Covasna Consultant Covasna Directorul unei banci a transferat prin internet banking suma de 2950 ron de pe contul persoanei juridice X pe comtul persoanei juridice Y. Ulterior ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de plata externa manugug manugug Buna dimineata, Intrebarea mea face referire la cursul BNR ce trebuie sa fie luat in considerare. O plata externa: Data dispozitiei si data platii in ... (vezi toată discuția)