avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatii in afara Fisei Postului.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatii in afara Fisei Postului.

Buna ziua,
Am primit o decizie din parte angajatorului care spune ca trebuie sa operez anume activitati care ies din atributille Fisei Postului pe care am semnat-o cu angajatorul.
Este legal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: edward_zone , utilizator 08:59, 19 Noiembrie 2015
In baza prevederilor art. 40 alin.1 lit. c C.mun., angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.
freeelis a scris:

In baza prevederilor art. 40 alin.1 lit. c C.mun., angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.


Adica sa te angajeze pe un job si sa mai faci si alt job la ceeasi bani si in acceeasi perioada de timp?
Exista si astfel de situatie.
freeelis a scris:

Exista si astfel de situatie.

Si ce rost are aceasta fisa?
Doar pentru evaluare?
Evaluarea se face dupa anumite criterii , insa indeplinirea atributiilor prevazute in fisa psotului poate fi unul dintre aceste criterii.

Alte discuții în legătură

Sarcini abuzive in fisa postului? pot sa nu semnez noua fisa a postului? mariamihalache mariamihalache Eu am in fisa postului o sarcina \"sa pregatesc inlocuitor\". Anul trecut sefa de secti a incercat sa-mi schimbe fisa postului, adaugandu-mi o sarcina pe care ... (vezi toată discuția)
Cine are atributii de serviciu ca sa semneze un contractul de achizitii ? exista interdictii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la urmatoarea situatie: - recent am fost numita intr-o comisie de evaluare oferte de pret in ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii functionarul publicABMO functionarul publicABMO buna ziua! suntem functionari publici, iar seful de serviciu, mai mult plecat, deleaga unele atributii ale functiei sale functionarilor publici din cadrul ... (vezi toată discuția)