avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Agresiune, firma parter bloc
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Agresiune, firma parter bloc

Buna ziua

Sunt din Bucuresti si locuiesc la etajull 1/4.
Sub mine la parter este spatiu pt firme(fiecare firma are cate o camera).
Cineva de la una din aceste firme , sta noaptea la firma,la parter si face zgomot,
sau cu un comunicator gsm da drumul la un motoras ,de la distanta ,care ciocane,bate in ceva(podea,perete).
Sta cu jaluzelele trase pe geam si pe intuneric,astfel incat nu poti vedea ca e inauntru.
Dupa o discutie cu acestia ,cand vin toti dimineata la 6 ,sau la 8 ,incep sa ciocanesca si sa ma injure.
Cu reportofonul nu-ti dai seama ca e de la ei si nici nu se aude prea bine cine este,ca sa-l poti identifica dupa voce.
Ce pot sa fac in cazul acesta?
Am vreo sansa sa fiu aparat de lege sau voi face infarct si voi muri?
Culmea este ca daca nu am somn,nu bocaneste deloc.
Am diabet si am ajuns din cauza lipsei somnului sa nu ma pot tine pe picioare sa lesin si sa cad jos din senin.
La fel culmea este ca tot la parter blocul lipit de-al meu se afla un mic atelier de geamuri si cand fac aia zgomot nu ma deranjeaza ,iar astia de sub mine care lucreaza cu acte ,ma deranjeaza foarte tare,deoarece trantesc exact cand am somn,de parca stiu cand adorm.
Ce pot face:cu zgomotul produs de ei si insultele?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mama87 , utilizator 21:52, 9 Noiembrie 2015
Seminte pt agricultura,la plicuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros marpavr marpavr buna ziua, blocul in care locuiesc are un spatiu inchiriat la parter, catre o covrigarie. la mine miroase a covrigi arsi destul de tare, permanent. imi este ... (vezi toată discuția)
Care este limita de zgomot ( in decibeli) admisa la un spatiu comercial ce functioneaza desasupra unui apratament de locuit ? exonerata exonerata Buna dimineata , Va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta : care este limita admisa ziua si noaptea pentru zgomotul produs de vitrinele aflate intr-un ... (vezi toată discuția)
Aparat aer conditionat montat in fata geamului montat de agentul ... Bishu4 Bishu4 Aparat aer conditionat montat in fata geamului montat de agentul comercial. Locuiesc la etajiul 1 la un bloc cu magazine la parter. Magazin la bulevard. ... (vezi toată discuția)