avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se refera la...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se refera la...

In ordinul nr. 340 din 4 mai 2001 exista urmatoarele precizari:"Pentru perioadele ulterioare datei de 1 august 2007, se pot depune declaratii rectificative numai în următoarele situatii:
Pentru situatiile în care au intervenit modificări cu privire la veniturile înscrise în declaratia nominală, prin acordarea retroactivă a unor drepturi bănesti asupra cărora se datorează contributie, nu se depune declaratie rectificativă. Aceste venituri se includ în baza de calcul a lunii în care aceste drepturi se achită. Fac exceptie situatiile în care drepturile bănesti în cauză au
fost acordate în baza unor hotărâri judecătoresti definitive si irevocabile, precum si situatiile în care prin astfel de hotărâri se dispune reîncadrare
a în muncă a unor persoane, cazuri pentru care se întocmesc declaratii rectificative corespunzătoare fiecărei luni".

"Teza" : "pentru situatiile în care au intervenit modificări cu privire la veniturile înscrise în declaratia nominală, prin acordarea retroactivă a unor drepturi bănesti asupra cărora se datorează contributie, nu se depune declaratie rectificativă" se refera la restante salariale platite de catre angajator de buna voie, fara proces?

Alte discuții în legătură

Declaratii rectificative cas rraicu rraicu Buna! Am si eu o intrebare- am un caz de reintegrare, prin urmare trebuie sa fac rectificative la cas din febr pana in dec 2010. Nu am mai facut pana acum; ... (vezi toată discuția)
Reincadrare prin decizie judecatoreasca FLAVIU POP FLAVIU POP Avem la firma un proces terminat cu o reincadrare a persoanei in cauza. Instanta a dispus plata salariilor BRUTE pe perioada pana a fost reangajat. O experta ... (vezi toată discuția)
Diferenta salariu obtinuta in instanta alcibiade alcibiade Buna seara Un fost salariat, obtine in instanta o diferenta salariala actualizata cu coeficientul de inflatie. Unitatea are obligatia de a declara si de a ... (vezi toată discuția)