avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Mandate membrii CD
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Mandate membrii CD

In statut spune la un capitol: : Mandatele membrilor Consililui Director pot fi reinoite in cadrul unei sesiuni ordinare a Adunarii Generale.
Precizez ca in actul constitutiv Primul CD a fost numit pe 2 ani. Daca raman aceeasi membrii in CD mai trebuie depus dosar la judecatorie care sa contina si act aditional de modificare a actului constitutiv respectiv a statutului sau e suficient ca noi membrii AG sa precizam doar acest lucru in cadrul unui P-V la sedinta ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Statut Ovidiu-O Ovidiu-O Undeva in Statut apare la un articol - Mandatele membrilor Consiliului Director pot fi reinoite in cadrul unei sesiuni ordinare a Adunarii Generale. Sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare componenta consiliu director Ovidiu-O Ovidiu-O Buna ziua, As dori sa stiu daca se schimba componenta CD, care este de forma 1 presedinte - 3 vice -1 secretar ce avem de facut ? In statut spune ca mandatele ... (vezi toată discuția)
Modificare consiliu director Lumi_Elena Lumi_Elena Bună ziua, Vă rog să mă ajutaţi in următoarea situaţie. Un ong infiintat in 2015 are 3 membri fondatori. Tot ei au constituit si consiliul director, ... (vezi toată discuția)