Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

fyeratanye 
	    	Utilizator

fyeratanye 
	    	Utilizator	    

fyeratanye, utilizator
 fyeratanye, utilizator 	
			~ final discuție ~
 maarkyM	                   

Buna ziua,
Am facut recent , la inceputul lui Iulie 2013, o sesizare scrisa semnata de vecinii de la etajul 4/4  catre asociatia de proprietari unde ... (vezi toată discuția)
	                    maarkyM	                   

Buna ziua,
Am facut recent , la inceputul lui Iulie 2013, o sesizare scrisa semnata de vecinii de la etajul 4/4  catre asociatia de proprietari unde ... (vezi toată discuția)

Geneta	                   

In calitate de presedinte a unei asociatii de proprietari am primit din partea unui numar de 13 proprietari, de pe o scara, dintr-un total de 40 , (3 scari) o ... (vezi toată discuția)
	                    Geneta	                   

In calitate de presedinte a unei asociatii de proprietari am primit din partea unui numar de 13 proprietari, de pe o scara, dintr-un total de 40 , (3 scari) o ... (vezi toată discuția)

Maya844	                   

Buna ziua!
Locuiesc la etajul 4 al unui bloc si am probleme cu hidroizolatia. Citind mai multe pe forumul dumneavoastra am inteles ca refacerea izolatiei ... (vezi toată discuția)
	                    Maya844	                   

Buna ziua!
Locuiesc la etajul 4 al unui bloc si am probleme cu hidroizolatia. Citind mai multe pe forumul dumneavoastra am inteles ca refacerea izolatiei ... (vezi toată discuția)