avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Bună ziua. Am promovat acest an în funcţia de inspector superior. Salarizarea mea ar trebui să fie la maximum de la acest grad, având vechimea de 33 de ani, sau la minimum. Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: gabriel961 , utilizator 09:51, 17 Noiembrie 2015
La minimum 1246 lei
Inspector superior... unde? La cel fel de institutie? Primarie, Prefectura, institutie cu subordonare locala sau centrala? Pun aceste intrebari pentru a stabili grila salariala care vi se aplica. Daca nu cumva faceti parte dintre functionarii parlamentari si asimilati, salariul o sa vi se stabileasca corespunzator fostei trepte 3 de salarizare a functiei publice clasa I de inspector, grad profesional superior, in functie de grila de salarizare aplicata (grilele se pot vedea ca anexe la OG 9/2008), la care se aplica sporurile de care beneficiati.
Este vorba de primarie, resedinţă de judeţ. Dacă e vorba de fosta treaptă 3 atunci cum rămâne cu art .5 , alin.1.1 din legea 71/2015.

Şi cât timp rămân la treapta 3 şi conform cărei legi.


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 71/2015 reglementeaza salarizarea tuturor angajaților la nivelul fostei trepte i? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În Monitorul Oficial nr. 233 de ieri a fost publicată Legea nr. 71/2015 pentru aprobarea OUG 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public dupa noua ordonanta popescucarmen popescucarmen buna ziua!as vrea sa stiu daca dupa noua ordonanta cu cresterile salariale la bugetari in functionar dintr-o primarie incadrat pe inspector principal III,o sa ... (vezi toată discuția)