avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon evenimente cu servire catering
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon evenimente cu servire catering

Buna ziua,
Vrem sa deschidem un salon de evenimente. Mancarea servita in timpul evenimentelor vrem sa o achizitionam de la o firma de catering. Ce tip de avize avem nevoie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 10:43, 12 Noiembrie 2015
Infiintarea societatii comerciale presupune si obtinera avizelor: sanitar, sanitar- veterinare de funcţionare, in conformitate cu nomenclatorul CAEN, de la pompieri, protectia muncii si mediu. Avizul tehnic de functionare si avizul sanitar se elibereaza de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

De asemenea, este necesara existenta ghidului de buna practica de igiena (HACCP), intocmit voluntar conform Reg CE 852/2004, REG 178/2002.

Se mai cere asigurarea trasabilitatii, existenta documentelor care atesta provenienta, calitatea si salubritatea materiilor prime si a ingredientelor de origine animala cat si nonanimala (factura, aviz, certificat de calitate, declaratie de conformitate, certificat de sanatate publica veterinara). Originea materiilor prime (abator, unitate de procesare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ptr catering hambra hambra exista vreo lege/norma in care sa prevada spatiu minim ptr activitate catering??? ce norme trebuie sa indeplinesc ptr a optine autorizatia de functionare??? (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)
De ce ....? Magda Staicu Magda Staicu ... trebuie sa pierd 5,49 lei, cheltuiti pe o punga de miez de nuca, \"produs cu deosebita grija in Romania de S.c. Efes Export ... Maracineni jud Ag, ... (vezi toată discuția)