avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... va rog ajutor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

va rog ajutor

am o firma de internet pe care am suspendato luna trecuta.
pana in februarie firma mea inka kumpara internet de la o alta firma. avand imposibilitate de plata eu am incheiat colaborarea cu ei neplatindule ultimele 2 luni. azi mia venit o somatie de plata pentru lunile acelea.
se va intampla ceva daca nu voi plati
va multumesc
Cel mai recent răspuns: robert22 , utilizator 21:51, 22 Iulie 2009
Ce sa se intample? Nimic deosebit!Va vor da in judecata!:D
Acum serios ...dumneavoastra vi se pare normal sa nu platiti?Cata vreme ati beneficiat de acele servicii si au fost facturate , este obligatia dvs sa le platiti! daca ati primit somatia de plata va urma si actionarea in judecata fiindca asa este normal!
Sfatul meu este sa va platiti datoriile fiindca numai asa veti progresa in viata!B-)
MULT NOROC!
exact cum foarte corect va indicat si Dl Mihai Grigore:D mai mult ca sigur ca societatea d-v va fi obligata la plata facturilor restante si a penalitatiilor plus cheltuieli de judecata......in momentul in care ati suspendat societatea trebuia sa incercati si suspendarea contractului de internet pentru a evita aceasta situatie......in general societatiile de internet au prevederi contractuale prin care daca d-v nu achitati serviciul de internet, serviciul se suspenda dar ramaneti obligat la plata abonamentului lunar, iar daca la momentul incheieri contractului ati beneficiat de o promotie mai poate exista si prevederea de-a achita intre 75- 80% din valoarea abonamentelor datorate din perioada contractuala minima obligatorie, in consecinta s-ar putea sa trebuiasca sa platiti mult mai mult decat crede-ti.....
intai am incheiat contractul cu ei si dupa aceia am suspendat firma
Care a fost modalitatea de ""incheiere" a contractului? pentru ca daca d-v nu ati achitat 2 luni nu cred ca aveati posibilitatea de reziliere unilaterala,
PUR SI SIMPLU AM FOST LA EI LA SEDIU LEAM SPUS CA TREBUE SA INCHEI CONTRACRTU DIN IMPOSIBILITATE DE PLATA SI AU FOST DE ACORD NU AU ZIS NIK DE PLATA.
FACTURA A DOUA A VENIT DUPA CE AM REZILIAT CU EI PT CA TREBUIA SA MA DUC CU CATEVA ZIILE INAINTE DE A SE EMITE FACTURA

Alte discuții în legătură

Reziliere abonamente servicii internet si televiziune( trei abonamente) ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, am 3 abonamente ( 2 teviziune+internet si unul de internet) in 3 locatii diferite. vreau sa le reziliez. 2 abonamente scadente pe 5 martie 2012- ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)