avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire din ccc

Buna ziua,
Momentan sunt in CCC din iunie 2014 pana in 23.05.2016. Firma la care am contract de munca a intrat in procedura de insolventa din noiembrie 2015. Acum sunt din nou insarcinata si cand ar trebui sa ma intorc la munca voi avea 7 luni de sarcina. Ar insemna sa imi fac cerere de revenire din CCC si automat sa duc si concediu de maternitate de la medicul de familie. Este posibil ca firma angajatoare sa imi refuze acest drept? Adica sa nu ma primeasca in conditiile in care sunt din nou insarcinata si ei sunt in insolventa? As dori niste lamuriri in acest caz. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tanaseana , utilizator 13:20, 12 Noiembrie 2015
Nu conteaza ca firma este in insolventa, trebuie sa va primeasca la locul de munca, mai ales ca la data revenirii veti prezenta si certificatul medical pentru concediul de maternitate.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vs ccc Nickolemi Nickolemi In situatia in care un angajat se afla in concediu medical mai multe luni calendaristice, dar nu tot anul intreg, beneficiaza de concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca incheiat in cic 2 ani timel timel Sunt in cic 2 ani, ar trebui sa revin la servici in iulie 2014 dar am primit o notificare ca mi se incheie contractul de munca la data revenirii din cic, ca ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa ccc andreypck andreypck Buna ziua. As dori sa va intreb cateva lucruri in acelasi subiect, daca imi permiteti: 1. Pe 23.05.2012 am nascut, urmand 2 ani (defapt 23 luni) de ... (vezi toată discuția)