avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces cu casa de pensii a municipiului Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces cu casa de pensii a municipiului Bucuresti

Sunt in proces (revizuire pensie art. 170 legea 263/2010. Am castigat la fond, Casa de Pensii a cerut apel, Instanta de apel a respins apelul (solutie pe scurt: respingere apel nefondat. Definitiva).
Intrebari:
1. Exista alta cale de atac a Casei de Pensii?
2. Ce fac, astept vreo comunicare acasa de la Curtea de Apel si o depun apoi la Casa de Pensii a Municioiului Bucuresti? Poate o copie si la Casa de Pensii a sectorului 5 unde apartin?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:21, 13 Noiembrie 2015
Daca exista motive si care se incadreaza in cele mentionate de Codul de Procedura civila , Casa de Pensii poate formula contestatie in anulare si/sau revizuire impotriva acelei hotarari.
Fiind o hotarare definitiva, casa de pensii trebuie sa ii dea curs, indiferent daca formuleaza vrEo cale extraordinara de atac.

Caile extraordinare nu suspenda executarea hotararii.

Legalizati sentinta instantei de fond si mergeti cu ea la casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Revizuire clyde2010 clyde2010 Intr-un dosar de partaj(bunuri comune si mostenite) s-a facut apel impotriva sc de la fond,dupa care s-a facut apel la CA competenta si curtea a respins ... (vezi toată discuția)