avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire

Intr-un dosar de partaj(bunuri comune si mostenite) s-a facut apel impotriva sc de la fond,dupa care s-a facut apel la CA competenta si curtea a respins apelul.
Impotriva hotararii CA,in baza art.322,pct.2(dosarul s-a judecat pe vechiul CpC),s-a facut cerere de "Revizuire partiala" care a fost respinsa.
Mai sunt cai de atac?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: clyde2010 , utilizator 15:34, 5 Aprilie 2020
Nu mai exista alte cai de atac ,Oricum cu revizuirea erau sanse minime.Nu se iau la rand toate căile de atac extraordinare dinCod ,o cale de atac se formulează doar daca sunt motive temeinice.
Va multumesc.

Dar cum se interpreteaza aceasta mentiune din CvPC? " Art. 328. -
(1) Hotărârea asupra revizuirii este supusă căilor de atac prevăzute de lege pentru hotărârea revizuită. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)
Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)