avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită onorariu evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

onorariu evacuare

in cazul predarii unui apartament in urma unei hotariri de evacuare pentru care s-a trimis somatie de executor, mai este necesara prezenta executorului pentru proces-verbal daca partile se inteleg de buna voie?
cam cat este un astfel de onorariu?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:27, 12 Noiembrie 2015
am gasit un site de executor cu onorarii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la executarea silita tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o nelamurire.Creditorul a deschis actiune de executare silita a unui imobil detinut cu debitorul.Debitorul a reusit sa il convina sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor Elena120 Elena120 Buna seara ! As vrea sa va cer ajutorul in urmatoarea speta cu speranta ca ma puteti lamurii. In speta, un debitor ii datoreaza unui creditor o creanta ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)