avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare-cumparare

In urma cu cateva luni, un notar a redactat un act de vanzare-cumparare ( teren , casa) cumnatei mele . Parintii care au respectabila varsta de 84 de ani au fost obligati de catre cumnata sa mearga la notar .
Va aduc la cunostinta ca ambii sunt bolnavi iar socrul a avut si trei accidente vasculare cerebrale si nu mai are discernamant.
Oricum prin hotararea luata de notar s-au incurcat lucrurile, nu imi ramane decat sa merg in instata.
Doresc sa stiu daca notarul avea obligatia sa ceara un certificat medical pentru parinti. Pot sa fac o reclamatie notarului pentru superficialitate.
Astept de la dumneavoastra un raspuns , sa ma sfatuiti cum sa procedez mai departe.
Va multumesc,
Cu stima,

Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:22, 12 Noiembrie 2015
Nu are obligatia sa ceara certificat medical, se merge pe simturi. Daca aveti dubii cu privire la discernamantul acestora, actionati rapid in instanta. Aveti toate sansele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal pentru contract de vanzare-cumparare cu persoana in varsta cpypst cpypst Buna ziua, Doresc sa semnez un contract de vanzare-cumparare pentru un teren, vanzatorul fiind o persoana in varsta (80 ani). As avea urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Părinții mei (tata 85 de ani, mama 84 ) vor sa vândă un imobil. constituie un impediment faptul că mama suferă de alzheimer? Palestrina Palestrina Buna ziua! Va rog,as dori și eu un raspuns,la o întrebare legată de vânzarea unui imobil Părinții mei,tata(85 ani),mama(84 ani),vor sa vanda un ... (vezi toată discuția)
Termenul in care se poate solicita anularea unui contract de intretinere burlacu2na burlacu2na in anul 1997 luna noiembrie socrul meu a incheiat un contract de intretinere in favoarea cumnatului prin care a stabilit cuantumul intretinerii le suma de 1500 ... (vezi toată discuția)