Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen predare permis

Am primit hotararea de respingere a unei contestati la o amenda pt depasire pe linie continua, in cat timp trebuie depus permisul la politie?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:51, 14 Noiembrie 2015
Hotararea instantei de fond este atacabila cu apel in 30 de zile de la comunicare.
Daca nu doriti sa mai formulati apel , hotararea instantei de fond ramane definitiva la data expirarii termenului de apel.
Permisul de conducere se preda in termen de 15 zile de la ramanerea definitiva a hotararii.
Solicitati instantei legalizarea hotararii ( dupa ramanarea definitiva a hotararii) si impreuna cu aceasta predati permisul de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apel-efecte robix robix Buna ziua! Am introdus o cerere de chemare in judecata avand ca obiect \"contestatie proces verbal de contraventie\". Sunt sofer de meserie si am ... (vezi toată discuția)