Intr-adevar, incetarea cauzeaza nulitate ex-nunc... sau cum ii zice, de la momentul respectiv.
In fine, care este implicatia incidentei respectivului text de lege??
Scenariul 1: maine semnez CIM.
Peste 1 luna vine decizia de pensionare. CIM inceteaza de drept.
Ii spune cineva angajatorului de incetarea de drept a CIM cu ocazia deciziei de pensionare??
Eu nu ii spun, prin urmare continuu sa lucrez cu CIM nevalabil (am zis anterior nul, in loc de incetat).
Scenariul 2: maine primesc decizia de pensionare.
Apoi semnez CIM norma intreaga.
Nu se mai poate spune ca 'inceteaza' CIM de drept... insa e o situatie vadit ilegala.
buna dimii, daca aveti grad 3 aveti drept de munca 4 ore simplu , semnati contractu de munca pe 4 pre si totul e legal iar dumneavoastra munciti cum doriti si va afceti programu simplu fara sa va complicati daca asta doriti sa si munciti si sa aveti si pensie , daca nu atunci mergeti doar la munca dar avand un habdicap nu cred ca va fi usor, sanatate multa o zi buna
1. In ambele scenarii ale dvs. responsabilitatea apartine pensionarului, nu angajatorului care nu cunoaste situatia in care se afla salariatul respectiv.
2. Pensionarul este cel care va pierde cand i se vor imputa sumele incasate necuvenit.
3. Am rugamintea sa postati aici situatii reale nu variante ale unor situatii care, dupa mine, este putin probabil a se intampla!