avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul produs in Kg brut si net
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul produs in Kg brut si net

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog frumos cum calculez kg net daca stiu doar kg brut la un produs si metrii cub. De ex kg brut 284 si metrii cubi 2.50
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: magda.balog , utilizator 13:31, 13 Noiembrie 2015
Greutatea bruta la un produs reprezinta de regula greutatea acestuia cu tot cu ambalaj. Greutatea neta se obtine scazand din greutatea bruta greutatea ambalajului. In cazul dvs. cantariti ambalajul si scadeti-l din valoarea bruta sau cantariti direct produsul fara ambalaj depinde cum va e mai usor.
Eu am o mobila care vine din import, pe factura apare doar kg brut. Eu nu am de unde sa stiu faptic cat cantareste un mobilier de bucatarie fiindca vin pe bucati fiecare ambalat separat in carton..eu ar trebui sa calculez cumva..estimativ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond de mediu badgirl8895 badgirl8895 Buna ziua, Daca pe o factura am trecute 7 coli de carton pentru a declara in kg cartonul trebuie sa scad din greutatea bruta pe cea neta? (vezi toată discuția)
Import suplimente alimentare/sportive din ue Stane Stane Buna ziua! Pentru aducerea in tara a unor suplimente alimentare si sportive din cadrul Uniunii Europene, ce taxe se aplica? si ce autorizatii trebuie sa aibe ... (vezi toată discuția)