avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie fond de mediu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie fond de mediu

Buna ziua,
Daca pe o factura am trecute 7 coli de carton pentru a declara in kg cartonul trebuie sa scad din greutatea bruta pe cea neta?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:25, 7 Noiembrie 2014
Pentru determinarea cantitatii de ambalaj introdusa pe piata sunt doua solutii:
- in cazul in care pe factura (invoice) exista date referitoare la greutatea ambalajului, greutatea acestuia este data de diferenta dintre greutatea bruta si cea neta.
- in cazul in care pe factura (invoice) nu exista date referitoare la greutatea ambalajulu sau acestea sunt insuficiente pentru a determina greutatea ambalajului pe fiecare tip (carton, folie, lemn etc.) greutatea se determina prin cantarire si este consemnata intr-un proces verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ambalaje import brunette brunette Buna, Am nevoie de o parere referitor la intregistrarea ambalajelor venite din import. E adevarat ca se inregistreaza pe consumabile? Sunt cutii de ... (vezi toată discuția)
Calcul produs in kg brut si net magda.balog magda.balog Buna ziua! Spuneti-mi va rog frumos cum calculez kg net daca stiu doar kg brut la un produs si metrii cub. De ex kg brut 284 si metrii cubi 2.50 Multumesc. (vezi toată discuția)