avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis conducere

am anulat permisul pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.conform deciziei din dosarul___ ,din data de 16,10,2015,ramasa definitiva prin neapelare,s-a stabilit o pedeapsa de 1 an inchisoare.

in temeiul art.83,NCP,amana aplicarea pedepsei inchisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani,stabilit si calculat de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.

intrebarea mea este:dupa cat timp pot face iar scoala de soferi???1 an sau 2 ani???trebuie facuta iar scoala sau se poate da redobandire??

multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: hahalero444 , utilizator 19:30, 16 Noiembrie 2015
Buna ziua!

Scrie in hotarare ca vi se anuleaza permisul?

Cu stima.
buna seara.nu scrie nicaieri nimic despre permisul de conducere.....dara avand in vedere ca a fost retinut pentru alcolemie peste 0,8......si ca a fost intocmit dosar penal nu s-a anulat???

multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Ombladon24 Ombladon24 Buna seara .La această decizie este anulat permisul ?temeiul art. 336 alin. 1 CP, cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP, raportat la art. 83 CP stabileşte ... (vezi toată discuția)
Codul rutier pyl pyl as vrea sa va intreb si eu daca de la intrarea in vigoare a noului c.p si c.p.p,pot beneficia de o pedeapsa mai mica datorita faptului ca am fost depistat in ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie noul cod penal mirc94 mirc94 buna ziua, in luna iulie am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.5 in sange. dupa ce am fost al procuror, acesta a tot amanat iar acum am aflat ca noul ... (vezi toată discuția)