avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma vinde teren
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma vinde teren

Buna ziua

Daca o firma (neplatitoare de tva in prezent-a fost platitoare ) are un teren in valoare de 10.000 lei cu o constructie pe el de 19.000 lei (conform balantei contabile) si doreste sa il vanda unei persoane fizice care este valoarea minima la care il poate vinde : cea din contabilitate sau cea stabilita de grila notarilor .
multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare teren costeaeniko costeaeniko Am o intrebare in legatura cu vanzarea unui teren. Societatea la care lucrez a cumparat un teren in anul 2005 de la o persoana fizica (fara TVA), acum vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil societate comerciala ovidiu95 ovidiu95 Detin un imobil pe societate comerciala al carui asociat unic sunt. Valoarea contabila actuala conform unei evaluari din 2008 este de 400.000 lei. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil de o persoana juridica catre o persoana fizica AndreiCC AndreiCC Buna ziua, In 2010 am cumparat pe firma o casa si teren de la o persoana fizica asadar tranzactia nu a avut TVA. Acum (2018) daca doresc sa o vand catre o ... (vezi toată discuția)