avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere insolventa firma dupa ce fiscul a facut ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere insolventa firma dupa ce fiscul a facut plangere la Politie?

Se poate cere insolventa unei firme care a fost deja transmisa Politiei spre cercetare pt evaziune fiscala?
Precizez ca in urma unei inspectii fiscale s-a stabilit o suma mare de plata (aprox 50.000 ron) si s-a trimis adresa catre Politie. Nu a fost chemat administratorul,ci doar un angajat ca martor,de aici deduc ca este inceputa o cercetare.
Cel mai recent răspuns: Anish , utilizator 16:57, 16 Noiembrie 2015
Puteti sa cereti insolventa la tribunal. Conditia este sa aveti debite de min.40.000 lei.
Va multumesc.
Nu am facut urmatoarea precizarea:
Firma nu a desfasurat activitate de anul trecut incoace,adica de la fina;lizarea inspectiei fiscale,cu siguranta a fost declarata de Fisc ca inactiva.
Are relevanta in deschiderea insolventei?
Ce se intampla cu cercetarea Politiei daca se inregistreaza la Tribunal aceasta cerere? Merge in continuare?
Astazi am solicitat de la Finante o fisa client si acolo exista urmatoarea precizare la situatia juridica:insolvabilitate fara bunuri urmaribile.Inactiv de la 16.10.2014.
Ce ar trebui sa fac,va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma rome rome Buna ziua, am o firma la care sunt administrator unic si pe care doresc sa o inchid. Dar exista o mica problema; pe adresa firmei exista o amenda data de ITM ... (vezi toată discuția)
Datorii la finante Celyme Celyme Buna ziua, Sotul meu si-a deschis o firma acum cativa ani o firma, iar dupa 2-3 luni a angajat 2 persoane. Insa firma nu a mers asa cum am crezut noi ca o ... (vezi toată discuția)
Anulare factura de catre garda financiara vasilemb vasilemb Buna ziua, Recent am avut un control inopinat de la Garda Financiara datorita unei societati cu care am lucrat acum mai bine de 8 luni. Ideea este ca dupa ... (vezi toată discuția)