Buna ziua,
As dori, daca ma puteti ajuta, sa imi spuneti unde as putea face o reclamatie asociatiei de parintii ai scolii unde am copilul inscris, astfel incat sa raman anonima.Activitatea lasa mult de dorit, pretul a crescut enorm, ne apropiem deja de pretul unui after school particular, nu se respecta metodologia SDS si multe alte neregului.
Cu multumiri,
Treaba cu o dati anonima, nu e in regula. Daca nu sunteti multumiti faceti o sesizare in scris catre organizatori si daca nu se imbunatateste ceva, va retrageti copilul pentru ca nu v-a obligat nimeni sa accesati acest serviciu.
Ideea este ca e dreptul meu sa beneficiez de acest program de STAT. Acolo se fac abuzuri!!! Trebuie sa inchidem ochii? Anonima ptr ca apoi o sa ii fac sicane copilului.
Nu am cerut consultanta pe problema pe care o am, ci numele institutiei. Si daca nu stiati, aceste este Parchetul, ei sunt obligati sa-ti ascunda numele, adik scoala nu va sti cine a facut reclamatie, dar Parchetul da. Va multumesc foarte mult.
Vatamare
sindilaru
buna ziua, as avea si eu o intrebare urgenta:sunt casatorita si am un copil de 1 an si 3 luni....sotul meu m-a lovit de mai multe ori, dar in ultimul timp s-a ... (vezi toată discuția)