avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Probleme casa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Probleme casa

Buna ziua,nu de mult,am inceput constructia unei case,pe o ulita,dar pe aceea ulita,nu este curentul bagat,nici macar pe strada,mentionez ca sunt 5 case,toate in constructe,si am decis sa strangem toti bani,sa bagam macar retea electrica pe strada,acest lucru trebuie facut de noi,sau trebuie sa mergem la primarie,si treaba o vor rezolva cei de la primarie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:34, 24 Iulie 2009
Buna ziua.

Trebuie sa va adresati Primariei din localitate.
Trebuie sa va adresati in primul rand la Primarie apoi veti coopera cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale madalina.lacatus madalina.lacatus Ce se poate face daca o hotarare de consiliu local nu poate fi pusa in aplicare datorita faptului ca nu este concreta?spre exemplu : s-a facuta o zonare a ... (vezi toată discuția)
Utilitati ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)